بدون روغن‌های روان‌کننده صنعتی، تقریباً همه ماشین‌ها در اثر سایش آسیب می‌بینند و کار نمی‌کنند. روغن کاری برای تمام فرآیندهای بخش های صنعتی ضروری است


روانکاری مانند هر یک از عناصر مکانیکی آن به عنوان بخش حیاتی دستگاه در نظر گرفته می شود. بلبرینگ ها، چرخ دنده ها و سایر عناصری که امروزه هر ماشینی را تشکیل می دهند، باید با دقت طراحی و ساخته شوند، با بهترین مواد به منظور پاسخگویی به نیازهای تولید مدرن با سرعت بالا. اما همین قطعات بدون روغن کاری مناسب به سرعت فرسودگی و پارگی را نشان می دهند و به زودی از کار می افتند.

روغن کاری برای عملکرد کلیه تجهیزات و به خصوص ماشین آلات صنعتی ضروری است. با ظهور مداوم محصولات و فرآیندهای شیمیایی جدید، دنیای روغن های صنعتی و صنعت روان کننده به سرعت در حال پیشرفت است.

آشنایی با آخرین فن آوری روغن های صنعتی به شما کمک می کند تا فرآیندهای صنعتی خود را بهبود بخشید.

 

خواص روغن روان کننده

روغن های روان کننده اساساً از دو قسمت تشکیل شده اند: روغن پایه و مواد افزودنی.

روغن های پایه بیشتر ویژگی های "روغن روان کننده" مانند ویسکوزیته، مقاومت در برابر اکسیداسیون و نقطه ریزش را تعیین می کنند. این پایه ها خود می توانند معدنی (محصول نفت) یا مصنوعی باشند.


کاربردها و ویژگی های روغن صنعتی

روانکارهای صنعتی طیف وسیعی از کاربردها را برآورده می‌کنند، از اقتصادی‌ترین روغن‌های روان‌کننده برای ماشین‌های قدیمی گرفته تا روغن‌هایی که نیازهای دقیق‌ترین تجهیزات را برآورده می‌کنند. کاربردهای اصلی با انواع خاص خود که روغن های روان کننده باید برای آنها انتخاب شوند عبارتند از: چرخ دنده ها، بلبرینگ ها، سیستم های هیدرولیک، موتورهای احتراق داخلی و سیالات فلزکاری.

عمده‌ترین خواصی که روغن‌های روان‌کننده باید داشته باشند تا خوب در نظر گرفته شوند، عبارتند از:


نقطه جوش بالا و نقطه انجماد پایین (عملکرد خوب در محدوده دمایی وسیع)
شاخص ویسکوزیته بالا
پایداری دمایی
پایداری هیدرولیک
امولسیون پذیری
پیشگیری از خوردگی
مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون