برای اینکه بخشی از این آمار نباشید، می توانید رژیم غذایی خود را با طبیعت مطابقت دهید و این به معنای خوردن میوه و سبزیجات بیشتر است. در اینجا چند دلیل اصلی وجود دارد که ایده خوبی است!

 

میوه ها و سبزیجات منبع بسیار خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. منبع تغذیه ای بهتر از میوه ها و سبزیجات که سرشار از ویتامین های A، C و E و همچنین منیزیم، روی، فسفر و اسید فولیک هستند، پیدا نمی کنید. برای پتاسیم که یکی از مهم ترین مواد معدنی برای سلامتی شماست، مقدار زیادی آووکادو، سیب زمینی شیرین، موز، آلو خشک و حتی پوره رب گوجه فرنگی مصرف کنید.

 

شما می توانید از طعم ها و بافت های مختلف لذت ببرید. غذاهای گیاهی با تمام طعم‌های منحصر به فرد و جالبی که دارند به شما اجازه می‌دهند در آشپزخانه خلاق شوید. می توانید طعم های قوی مانند پیاز، زیتون و فلفل یا گزینه های ملایم تری مانند قارچ و ذرت را امتحان کنید. برای طعم های شیرین، میوه هایی مانند آناناس، انگور یا آلو عالی هستند، در حالی که لیمو و گریپ فروت ترش تر هستند.

 

مقدار زیادی فیبر. اکثر میوه ها و سبزیجات دارای فیبر زیادی هستند تا شما را سیر کنند و سلامت روده را تقویت کنند، اما برخی از آنها بیشتر از بقیه هستند. سبزیجات غنی از فیبر عبارتند از کنگر فرنگی، نخود سبز، کلم بروکلی و گل کلم. میوه های پر فیبر شامل تمشک، گلابی، سیب و کدو تنبل است.

 

آنها کم کالری و کم چرب هستند. به طور متوسط، میوه ها و به خصوص سبزیجات بسیار کم کالری و چربی هستند، به این معنی که شما می توانید بیشتر بخورید تا بدون نگرانی در مورد کالری یا چربی اضافی احساس سیری کنید. 

 

از سرطان و سایر بیماری ها محافظت کنید. بسیاری از سبزیجات و میوه‌ها حاوی مواد شیمیایی گیاهی هستند که از نظر بیولوژیکی مواد فعالی هستند که می‌توانند به محافظت در برابر برخی بیماری‌ها کمک کنند. این بدان معناست که با افزودن آنها به رژیم غذایی خود می توانید خطر ابتلا به دیابت نوع 2، سکته مغزی، بیماری قلبی، فشار خون بالا و سرطان را کاهش دهید. به ویژه سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی، کلم، کلم و شاهی با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط هستند.

 

میوه ها و سبزیجات به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. از آنجایی که آنها چربی اشباع شده، نمک و شکر کمی دارند، میوه ها و سبزیجات بخشی از یک رژیم غذایی متعادل هستند که می توانند به کاهش وزن یا جلوگیری از افزایش وزن کمک کنند. به علاوه، آنها می توانند به کاهش التهاب، و کاهش سطح کلسترول و فشار خون کمک کنند.

 

سدیم و کلسترول کم است. میوه ها و سبزیجات تازه حاوی مقدار کمی سدیم هستند. بسیاری از مردم فکر می کنند که کرفس سرشار از سدیم است، اما در واقع، یک ساقه آن حاوی 30 میلی گرم است که 1 درصد به مقدار توصیه شده روزانه کمک می کند. کلسترول در میوه ها و سبزیجات اصلا وجود ندارد.

 

تازه، منجمد، کنسرو شده، خشک شده - همه آنها مغذی هستند. در حالی که خوردن میوه ها و سبزیجات تازه ممکن است ترجیح شما باشد، از نظر تغذیه تفاوت زیادی با مقایسه محصولات منجمد، کنسرو شده یا دهیدراته وجود ندارد. در واقع، بیشتر محصولات منجمد و کنسرو شده ظرف چند ساعت پس از برداشت فرآوری می‌شوند، بنابراین ارزش غذایی آن به سرعت محفوظ می‌ماند.